Vineri, 24 noiembrie: Ionut Urzeala & Invitat special

Vineri, 24 noiembrie, la intalnirea Clubului de Networking, este momentul colegului nostru Ionut Urzeala sa sustina prezentarea extinsa. Pentru ca Ionut are insa vechime ca membru si ne-a prezentat in mai multe randuri care este contributia sa in clubul pe care cu pasiune il conduce, Ploiesti Basketball (detalii Aici), simte ca e momentul sa aduca un plus intalnirii de vineri avandu-l ca invitat pe dl Cristian Gheorghe, care va duce la un alt nivel discutia despre arta si stiinta de a vinde.

20 nov

Vor fi aduse astfel in prim plan, printre altele, beneficiile pe care imaginea si publicitatea facute prin sport le aduc celor care le utilizeaza, in comparatie si cu mijloacele traditionale de publicitate.

Cristian Gheorghe este initiatorul primei scoli de marketing sportiv in Academia de Studii Economice, este co-autor al manualului de Marketing Sportiv si are o experienta de peste 10 ani in fotbalul romanesc la nivel de management. A lansat primul rebranding si prima campanie sociala a unui club sportiv din Romania in anul 2006, intitulata sugestiv “Iubeste Sportul”! A desfasurat foarte multe evenimente in calitate de organizator, inregistrand numeroase recorduri in materie de participanti la “Alege Jucaria”, “Alearga pentru viata”, “Player Escort” sau “Milan Junior Camp”. In plus, a fost implicat in vanzarea publicitatii a peste 500 de evenimente sportive din Liga 1, Cupa Romaniei, Europa League, echipele nationale de fotbal si handbal ale Romaniei. Campaniile sale au fost incluse intr-una dintre cele mai importante carti din domeniul marketingului, “Introducere in Marketing”, de Philip Kotler.

Daca vreti sa aflati din experienta si abilitatile unui profesionist in marketing, va rugam sa va alaturati intalnirii noastre de vineri.

Va asteptam!

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *