Sponsori si parteneri. Eveniment 23 ianuarie 2018

Primul eveniment de business networking al anului 2018 organizat in Ploiesti de Clubul de Networking este sustinut de:

Toti

ALPACCESS: lider in servicii industriale, firma cu capital integral romanesc. Fondata in 2003 cu scopul de a oferi servciii industriale de inalta calitate, Alpaccess este una dintre cele mai importante companii pe segmentul alpinism utilitar industrial din Romania.

In ciuda naturii sale industriale, AlpAccess a luat nastere in spatiul montan si din acest motiv incearcam pe cat posibil sa dezvoltam o comunitate cu anumite trasaturi si sa promovam un stil de viata sanatos si prietenos fata de mediu. Ne implicam sau conducem proiecte care incetul cu incetul ne apropie de scopul nostru si ne orienteaza catre muntele care ne-a definit” – Alexandra State, Alpaccess. 

AFI Ploiesti: Mall-ul din Ploiesti unde experientele sunt unice, va invita in perioada 1 februarie – 8 martie, sa va inscrieti in campania FANTASTIC DUO. Puteti castiga astfel premii pentru doua persoane: bijuterii de la Pandora, cine romantice la Azzurro sau bilete la Cinema Afi Ploiesti! In februarie si martie castigi la dublu la AFI Ploiesti!

Dealtfel, AFI Ploiesti va ofera in mapa de prezentare a evenimentului de marti, 23 ianuarie, un voucher pentru o invitatie dubla la film(pentru doua persoane) in cadrul Cinema Afi Ploiesti.

Autonom: Compania a fost pornita ca un proiect in 2006 si a crescut cu 2 cifre in fiecare an de la infiintare. In acest moment este cea mai mare firma de inchirieri de masini din Romania, cu 45 de agentii in 31 de orase si o flota de peste 3.500 de masini.  Autonom este singura companie cu actionariat romanesc care a primit premiul de Best Employer (Aon Hewitt) timp de trei ani la rand (2014, 2015, respectiv 2016). Sistemul de management in Autonom este baza pe valorile companiei si pe autonomie. Oamenii sunt incurajati sa se dezvolte permanent, astfel incat sa influenteze pozitiv pe cei din jurul lor. Mai multe despre filozofia Autonom veti afla chiar de la fondatorul sau, Marius Stefan, care va fi vorbitor in cadrul evenimentului, intr-un discurs pe tema”Autonomie in networking”. 

CoraHypermarketul din Ploiesti care se diferentiaza “in primul rand prin cardul cora, cardul oferind beneficii constante: promotii personalizate, comunicare si reduceri targetate, posibilitatea achizitionarii de produse cu punctele acumulate pe card etc. Ne diferentiem si prin: painea produsa de catre brutarii nostri, prin produsele de cofetarie realizate de cofetarii nostri la standarde cel putin comparabile cu ale altor cofetarii profi din oras, prin carnea transata zilnic de macelarii nostri, prin marcile proprii si prin dorinta de a invata zilnic de la clientii nostri.” – Manuela Buaru. Din luna iulie 2017 Cora a lansat si serviciul de livrare la domiciliu. „Ne dorim să avem clienti multumiti, indiferent daca acestia vin la cumparaturi in magazin sau aleg optiunea moderna a shopping-ului online. Noi vrem sa ne asiguram ca le oferim servicii de cea mai buna calitate, pe toate canalele”- Manuela Buaru. In cadrul evenimentului de networking veti degusta delicatese oferite de Cora.

Halewood Romania: O firma a carei viziune este sa produca cele mai bune vinuri din Romania si sa fie prima optiune a consumatorilor pentru vinul romanesc. In 1987 compania a inceput sa importe vinuri din Romania, iar zece ani mai tarziu prima filiala Halewood in Romania a fost infiintata.
Astazi, dupa o investitie de peste 10 milioane de euro, Halewood detine cinci divizii în România si este una dintre cele mai mari companii de bauturi, cu un portofoliu complex de vinuri, bauturi spirtoase si ape. Pe langa vinurile proprii, compania din Romania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri, distribuind branduri de la cele mai faimoase case de vinuri din toata lumea.
Investitii importante au fost facute in extinderea si plantarea suprafetelor de vita de vie, compania detinand peste 200 de hectare in unele dintre cele mai reprezentative regiuni viticole ale Romaniei, cum ar fi Dealu Mare si Murfatlar. Investitiile permanente in operatiuni, crama si liniile de imbuteliere, au creat pentru Halewood premisele pentru o afacere de succes. In cadrul evenimentului de business networking de marti, 23 ianuarie, veti putea degusta vinuri oferite de Halewood Romania. 


Safety Broker: Noi “asiguram” clientul ca beneficiaza de o analiza obiectiva asupra conditiilor si primelor de asigurare, la fel si in cazul produselor de creditare. Brokerul este asemenea unui croitor: trebuie sa iti ia “masurile” si sa iti “croiasca” un produs care iti “vine la fix”. Cel putin asta este filosofia Safety, asa am ajuns liderul pietei de asigurari din Romania, “titlu” pe care il detinem in ultimii 5 ani. Gama de produse se intinde de la clasicele asigurari RCA si CASCO pana la asigurari credite comerciale si garantii, asigurari maritime si de aviatie, asigurari agricole, de sanatate, de viata. In ceea ce priveste creditarea, vorbim despre leasing auto, imobiliar, echipamente si utilaje, linii de credite, refinantari. Avem ca parteneri aproape cei mai importanti jucatori de pe piata bancara si a IFN-urilor. – Daniela Popescu. 

City Ploiesti: Este locatia in care se va desfasura evenimentul nostru si in care vom petrece minim 3 ore de calitate alaturi de toti invitatii nostri. Suntem pregatiti sa petrecem impreuna o seara memorabila, cu momente speciale si oameni deosebiti.

In organizarea evenimentului ne-au mai sprijinit si:

ADWIZ® MARKETING – Alin Nemut(expert în marketingul digital, cu o experiență dovedită de peste 12 ani în strategia și dezvoltarea afacerilor pe Internet, având în ultimii doi ani peste 80 de strategii de marketing digital realizate pentru IMM-uri, Corporații și Multinaționale. În prezent este director al agenției ADWIZ MARKETING și Top Contributor Google ceea ce îi oferă recunoașterea ca expert, din partea Google, pentru produsul Google AdWords. )

Aticus Systems: Aranjamente florale.

Edit.ro: Print materiale.

Ge Studio: productie audio.

Le Bon Bon: delicatese, tort.

Parteneri media: Observatorul PH, Prahova Business, Prahova economica, Radio Prahova, Radio Wyll Fm, Ziarul Ploiestii.

Parteneri din cadrul Clubului de Networking:

AGC Skyline Euronsult, Alternativ Horizont, Eweb Infopro, Great Events Romania, Icon Lab, Incorom, Kardynal Industrial, Lamad Services, Legal Biz Consulting, Optic Net, Photografeelings, Ploiesti Basketball, Roengg Consulting.

Le multumim tuturor si fiecaruia in parte pentru faptul ca ne sunt alaturi inca de la primul eveniment de acest gen organizat de Clubul de Newtorking.

La aniversarea a 3 ani de la infiintare, Clubul de Networking isi propune sa atraga cat mai multi oameni care isi doresc sa faca afaceri intr-o maniera diferita, prin implicare si crestere personala.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru si sa urmariti pagina de facebook. De asemeni, va asteptam sa va inscrieti la intalnirile noastre care au loc saptamanal, in Ploiesti, pentru a beneficia de avantajele pe care le simtim cu totii in urma networkingului si pentru a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri de incredere chiar la noi in comunitate.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *