Speakeri eveniment 23 ianuarie. Marius Stefan

Aniversam cei 3 ani de existenta in Ploiesti a Clubului de Networking organizand primul eveniment de business networking din 2018.

Atat moderatorul evenimentului cat si cei 3 speakeri care au raspuns invitatiei noastre sunt oameni care au fiecare o poveste legata de clubul nostru. Impreuna pregatim o multime de surprize pentru cei peste 100 de invitati care se vor afla in sala. Inscrierile sunt inca deschise, insa locurile sunt limitate; prin urmare daca nu vreti sa pierdeti sansa de a va afla in sala, va recomandam sa va inscrieti Aici

Astazi vi-l prezentam pe Marius Stefan, unul dintre cei doi fondatori ai firmei Autonom, firma reprezentata si in Ploiesti printr-o agentie al carei director este membru al clubului nostru.

O surpriza anuntata este aceea ca Autonom va acorda 5 cadouri constand in vouchere pentru transferuri premium pe ruta Ploiesti – aeroport Otopeni si retur, pentru cele mai interesante 5 intrebari adresate lui Marius la sesiunea Q&A.

Speaker Marius Stefan

Despre Marius va oferim o scurta prezentare, insa nimic nu se compara cu o intalnire fata in fata.

Marius Stefan – antreprenor in serie si pasionat de invatare continua. Dupa ce a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland, s-a intors in tara si a dezvoltat mai multe afaceri in retail, advertising si servicii. Cea mai mare parte a timpului o dedica Autonom (www.autonom.ro). Compania a fost pornita ca un proiect in 2006 si a crescut cu 2 cifre in fiecare an de la infiintare. in acest moment este cea mai mare firma de inchirieri de masini din Romania, cu 45 de agentii in 31 de orase si o flota de peste 3.500 de masini.  Autonom este singura companie cu actionariat romanesc care a primit premiul de Best Employer (Aon Hewitt) timp de trei ani la rand (2014, 2015, respectiv 2016). Marius a fost desemnat in 2015 Antreprenorul Anului atat de catre Wall-Street.ro, cat si de Business Days. incercand sa faca o schimbare in sistemul de educatie, Marius a fondat in 2012 Fundatia Autonom si este membru activ al bordului Teach for Romania.

 

Va reamintim ca in cadrul evenimentului vom avea 3 speakeri:

Bogdan Stoica – Va invita la eveniment

Razvan Tudor – prezentare

Marius Stefan

Toate detaliile evenimentului le gasiti Aici

Va asteptam sa impartim impreuna cateva ore care, cu siguranta, vor fi un castig pentru noi toti!

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *