Prezentare vineri, 17 noiembrie: Bianca Danilov-Roengg Consulting

Ce fac artistii in timpul lor liber? Daca antreprenorii din alte domenii se relaxeaza desenand, pictand sau rearanjand prin casa, ne-am intrebat oare ce face Bianca Danilov de exemplu, in timpul ei liber? :)

Primul raspuns il avem fara sa fi intrebat-o pe ea: calatoreste. Si va veni la intalnirea de vineri, 17 noiembrie, cu energia vie a unui Paris care inspira la visare si respira prin arta. Cei care ii cunosc creatiile Biancai, s-au bucurat deja de frumusetea florilor ei insufletite prin picturile 3D pe care le realizeaza, inspirata de florile din gradina bunicii sau chiar din fata ferestrei de la bloc. Despre tablourile Biancai nu are sens sa vorbim fara imagini:

Page046_2micf

 

Bianca si-a regasit dragostea pentru pictura atunci cand a fost plecata, pentru o perioada, in Bahrein, continuand in Romania si avand succes cu picturile ei la nivel international.

Am avut ocazia sa ii revedem expuse tablourile in cadrul mai multor vernisaje, cel mai recent fiind “Contraste”, organizat la World Trade Center, iar una dintre impresiile lasate de tablourile Biancai este ca: “Explozia cromatică a naturilor statice cu flori ale tablourilor Biancai Danilov ating apogeul unui realism palpabil ce pune în valoare prețiozitatea materiei florale”.

irisi Bianca buchet 1 Bianca

Dragostea Biancai pentru arta si frumos au indreptat-o insa si spre designul interior. Explicand cat de mult iti poate schimba starea mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea, vineri, Bianca va continua sa ne inspire sau sa ne ofere raspunsuri la intrebarile pe care le avem legate de modul in care ar trebui sa tinem cont de spatiul in care traim si cum sa-l aranjam astfel incat sa ne simtim cel mai bine.

Daca ati citit pana aici, ati putut remarca faptul ca am vorbit doar despre pasiuni si nu am vorbit deloc despre antreprenoriat, insa da, Bianca este antreprenor si un om implicat activ in comunitate. Amanunte despre cum reuseste un artist sa (supra)vietuiasca si sa fie antreprenor cu angajati si contracte importante in derulare, puteti afla vineri, 17 noiembrie, la Intalnirea Clubului de Networking.

Va asteptam!

 

 

 

 

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *