Prezentare vineri, 12 ianuarie: Cristina Cochinescu – Great Events

In luna in care Clubul de Networking implineste 3 ani de existenta, suntem mai convinsi decat oricand ca, mai important decat orice, sunt legaturile care se creaza intre oameni. Valorile care ii definesc, dorintele care ii fac sa isi urmeze visele, curajul de a merge mai departe si, mai ales, felul in care aleg sa evolueze.
Activitatile, joburile, afacerile, se pot schimba. Dar ceea ce ne defineste ca oameni, ramane.
Mergem mai departe cu convingerea ca Afacerile se fac intre Oameni.
Vineri, 12 ianuarie, ne reintalnim pentru a simti energia care ne propulseaza sa fim ceea ce ne dorim sa fim. Si sa reusim!

Cristina
C.N. Cum ti-a venit ideea de a face o afacere din organizarea evenimentelor?
Sunt convinsa ca o afacere are o energie aparte in momentul in care se construieste pe pasiune. Mi-a placut sa organizez evenimente inca de cand eram copil, deoarece e sunt un om al culorii, al actiunii si, cel mai important, imi place bucuria din ochii oamenilor in momentul in care experimenteaza stari frumoase. Sunt incantata cand pot contribui la accesarea acestor trairi de catre clientii mei, de aceea Great Events este mai mult decat un business. Este oportunitatea mea de a conecta oamenii intre ei, este modalitatea prin care eu imi implinesc nevoia de varietate, de noutate si, in special, bucuria pe care o traiesc cand aduc elemente inedite in organizarea evenimentelor.
C.N. Imi poti da un exemplu de astfel de element cu caracter de noutate?
Sigur, sunt fascinata de una dintre ideile ce mi-au dat aripi in cursul anui trecut – crearea notiunii de spectacol senzorial. Sunt singurul organizator de evenimente din Romania ce impleteste in cadrul concertelor sunetul cu efectele vizuale, gustul, tactilul si mirosul. Desigur, ca deschizator de drumuri, invat cu fiecare eveniment creat si sunt constienta ca sunt abia la inceput de drum, insa feedback-ul primit si zambetele spectatorilor prezenti in sala imi ofera certitudinea lucrului bine ales si facut. Iubesc oamenii si, prin evenimentele Great Events, ma bucur sa transmit acest lucru.
C.N. De ce ai ales Clubul de Networking?
Spuneam ca este evident rolul meu de conector in comunitate, iar apartenenta la un astfel de grup mi s-a potrivit perfect. Am spus “DA” de la prima intalnire a clubului, acum trei ani. Iar de atunci am crescut, am invatat, am sustinut si am fost sustinuta continuu. Exista un flux de energie aparte intre membri, iar intalnirile de vineri au devenit un coltisor de “acasa” pentru fiecare dintre noi.

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *