Prezentare 24 martie: Ionut Urzeala – Ploiesti Basketball

 Ionut este colegul nostru nonconformist, mereu in forma pentru a pune in aplicare idei nastrusnice. Implicat tot timpul in cate un proiect maret, aproape la fiecare intalnire ne impartaseste cate o realizare. Ne bucuram sa ii fim si noi alaturi, iar vineri il asteptam cu forte noi pentru a sustine prezentarea extinsa din cadrul intalnirii Clubului de Networking. Ca in fiecare miercuri ce precede intalnirea, va oferim un mic interviu despre oamenii de langa noi. Astazi este despre Ionut Urzeala.

Ionut

C.N. Cine este Ionut Urzeala? 
 
 Cand eram la scoala, eram ultimul la catalog… Urzeala. Dar la serbari de cele mai multe ori eram primul, fiindca luam premiul 1. Altfel, obisnuiesc sa mai spun despre mine ca sunt “pictor”, pictez din tastatura(fara mouse) pe blog si, prin tot ce fac, imi place sa evoluez.
Profesional vorbind, sunt managerul Ploiești Basketball si, in acelasi timp, Președintele secției de baschet a Clubului Sportiv Universitar. 
 
 
C.N. Ai facut sport de performanta? Ce face ca baschetul sa fie mai special pentru tine?
 
 Da, am facut judo si fotbal. M-am indragostit de baschet datorita echipei Asesoft. Si eu, si echipa aveam un lucru ce ne-a unit: dorința de victorie, neincetat. M-am apropiat de lumea juvenila a baschetului ploieștean din doua considerente: unul pt ca simteam ca performantele si spiritulul echipei de seniori merita sa fie oglindite si la nivelul juniorilor si al doilea considerent este ca baschetul, la fel ca si judo, este un sport care se joaca cu mainile, picioarele, dar mai ales cu capul.
 
C.N. In toamna anului 2016 ai castigat premiul Galei Comunitare Prahova la categoria “Domenii care ne influenteaza viata”. Care a fost primul proiect in care te-ai implicat in comunitate si care este proiectul cel mai aproape de suflet?
 
  Pot spune ca proiectul “Imierusine” imi este la fel de drag ca si “Transformam transformatoare, dam Ploiestiului culoare”.
 
 
C.N. Care este cea mai mare realizare si cat de usor/greu ai obtinut-o? 
 
 Nu pot sa nominalizez cea mai mare realizare a mea pentru ca in toate am pus la fel de mult suflet. In sensul acesta as putea sa pun pe primul loc o serie de realizari:
– crearea celui mai mare club sportiv din oras la doar un an de la infiintare; 
– castigarea campionatului national de babybaschet in 2014, la doar 3 ani de la infiintare; 
– prima prajitura dedicata unui club de baschet din Romania in 2016 si 
– record de asistenta la un meci de babybaschet – 2300 de persoane- in 2017; 
Comunitate Ploiesti 
– transformarea unei statii ratp din ghena de gunoi in magazin in 2012 (imierusine.ro)
– sincronizarea semafoarelor in 2013 si
– transformarea transformatoarelor in 2016; 
Profesional 
– cel mai tanar trainer Rompetrol in 2008
– prima trasare GPS din Romania, Urlati 2009
– cel mai tanar sef de receptie depozit Billa, 2011
 
 
C.N. Ti-ai propus teluri care par imposibil de atins? Care e cel mai mare vis al tau?
 
 Nimic nu e imposibil. I’m possible :)
Am visuri in fiecare zi… vreau, cat de mult pot eu, sa schimb anumite mentalitati pentru ca imi place sa fiu mandru de tara si de orasul meu.
 
C.N. Daca n-ai fi fost managerul Ploiesti Basketball ce ti-ar fi placut sa faci?
 
 Sa fiu pescar :). Sigur faceam o performanta si in domeniul acesta.
 
 
C.N. Care sunt provocarile pentru 2017?
 
 Sa creez o independenta financiara a clubului, sa pot permite oricarui copil sa practice baschetul indiferent de pozitia sociala.
 
 
C.N. Cum ai ajuns sa intri in Clubul de Networking si cum te-a influentat pana acum faptul ca esti participant activ si aproape nelipsit de la intalniri?
 
 Am acceptat invitatia unui membru (doar asa poti ajunge la intalniri pana devii membru) si ma bucur ca am facut-o. Mai tarziu am devenit membru pentru ca am intalnit niste oameni cu care imi face placere sa ma intalnesc in fiecare vineri, lucru care mi-a imbogatit putin viata. 
 
C.N. Multumim, Ionut, pentru interviu. Iti dorim sa-ti atingi in continuare obiectivele si abia asteptam prezentarea de vineri.
 
 Multumesc. Si eu o astept :)
*C.N. Clubul de Networking

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *