Multumim pentru participare

Va multumim tuturor pentru o seara memorabila, in care am sarbatorit 3 ani de existenta a Clubului de Networking in Ploiesti.
Ne-am intalnit peste 200 de oameni de business sau reprezentanti ai unor firme de impact in mediul de business prahovean. Ne-au fost alaturi 32 de sponsori si parteneri, am avut suportul pentru o vizibilitate si o sonorizare impecabile si ne-am bucurat de participarea celor 3 speakeri(Bogdan Stoica, Razvan Tudor si Marius Stefan), care au avut discursuri apreciate si aplaudate, intr-o intalnire moderata cu tact de Claudius Dociu.
Experienta acestui eveniment ne dovedeste ca tot ce am cladit pana acum are o structura  solida si ca deviza sub care am pus bazele Clubului de Networking este defapt principiul functionarii lui: Afacerile se fac intre Oameni!
DSC_1044-2
Multumim City Pub&Restaurant pentru gazduirea evenimentului, Cora Romania pentru catering (mancare calda & prajituri), Halewood Romania pentru vinurile potrivite, Le BonBon pentru delicatesele dulci! Ne-au incantat privirile aranjamentele florale naturale pregatite special de A.S. & Nick Events iar in mape, AFI Ploiesti ne-a pregatit invitatii la film.
De asemeni, speakerii au oferit surprize participantilor pentru cele mai inspirate intrebari adresate lor in sectiunea Q&A. Autonom a oferit vouchere pentru transferuri VIP, Razvan Tudor a oferit ocazia unor discutii de mentorat la un pranz, iar Bogdan Stoica a oferit premii in carti scrise de el.
Va asteptam in continuare sa participati la intalnirile Clubului de Networking, pentru a trai experienta personala a ceea ce inseamna puterea grupului!
Echipa Clubului de Networking

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *