Despre noi

poze_2_septSuntem cea mai mare comunitate de business networking din Prahova, un club al oamenilor de afaceri, care ne intalnim saptamanal, servim cafeaua si micul dejun impreuna;

– Viziunea noastra este ca afacerile se fac intre oameni, ne propunem sa devenim cea mai mare comunitate din tara de Business Networking, care sa atraga oameni de calitate ce se sprijina reciproc si ofera valoare celor din jur. Ne implicam totodata si in proiecte caritabile si actiuni sociale.
– Ne prezentam afacerile intr-un ambient placut si prietenos, ne ajutam reciproc prin schimbarea de referinte si recomandari si invatam unii de la altii; Clubul de Networking este un mediu de dezvoltare personala in care beneficiem de cunostintele si experienta colegilor;
Misiunea Clubului de Networking este de a oferi un mediu de business networking placut si relaxat, in care oamenii relationeaza si creaza relatii autentice atat de business, cat si de prietenie.

Invata sa asculti inainte sa vinzi, Sa ajuti inainte sa oferi.

slider-0

 

Clubul este creat pe 4 piloni:

1. Partea in care se prezinta afacerile – Prezentarea de 1 minut – avem la dispozitie fiecare cate 1 min, timp in care sa ne prezentam cu impact activitatea. Este si o provocare de a exersa acel “Elevator pitch”.

 

2. Partea de recomandari – ne intalnim si ne oferim recomandari de potentiali clienti si dezvoltam relatii de calitate. Ne ajutam reciproc prin referinte calificate si construim relatii pe termen lung, atat relatii de business cat si relatii prietenie.

 

3. Partea de ajutor reciproc – se accepta doar un singur membru pe domeniu de activitate, ceea ce iti ofera posibilitatea sa ai colegi din alte domenii de activitate care iti pot oferi sfaturi din diferite arii de business. Momentul “Master mind” – este o provocare sau o problema cu care se confrunta cel care sustie prezentarea extinsa la care cei din sala ofera solutii din experienta lor. Daca ai o situatie in companie care iti da batai de cap, o provocare, o problema, vii si o expui in fata colegilor si primesti pareri si sfaturi din diferite unghiuri, situatii prin care colegii chiar au trecut si pot oferi consultanta la nivel avansat;

4. Partea de educatie – Momentul de educație personală –  Fără a învăța continuu și a-ți dori să evoluezi nu ai cum să progresezi nici personal, dar nici în afacerea pe care o derulezi. În acest scop, în fiecare săptămână, în cadrul cursului există un modul de dezvoltare personală și business pe diverse arii: networking, comunicare, public speaking, leadership, pentru a căpăta abilități și aptitudini în zona de evoluție.


Daca noi ca si oameni de business evoluam si ne dezvoltam, cu siguranta si afacerea noastra va creste si se va dezvolta.

Share This: